top of page

Put Do Balansa je učenje o dostizanju emocionalne ravnoteže, odnosno cjelovitosti onog što mislite, osjećate i radite. Ključ jednostavnosti življenja je u balansu jer je neophodan u svakom segmentu života.

 

Praktičan rad je neophodan zato je i svrha ove stranice da budete svjesni da je preokret moguć, kao i odluka da stanete na Put Do Balansa. Ako ste Vi tako i odlučili promjena je neizbježna. Kroz moje iskustvo i znanje možete upravo to i osjetiti zajedno sa alatima i tehnikom koja je neophodna u spoznaji sebe.

DUHOVNOST

 

Duhovnost je osjećaj da sve u životu ima svoj smisao i svoju svrhu, osjećaj kada ste svjesni sebe i svog postojanja. To je put unutarnjeg iskustva koji vodi do prosvjetljenja. I zato je nepotrebno slijediti bilo čiji put, ali je potrebno slijediti svoj unutarnji put, istraživati, otkrivati jer tek tada ste na pravom duhovnom putu upravo otvoren na temelju vašeg osobnog iskustva.

NIKOLINA NINA SAVIĆ

Autor knjiga ŽIVOT S DUŠOM i PUT DO BALANSA predavač i duhovni učitelj. Još kao mala djevojcica se isticala duhovnom zrelošću i spontanošću, a sa 12 godina susreće se sa sanskritskom riječju "OM" koja u njoj izaziva nadahnuće za daljnjim dubljim istraživanjem svojeg JA, te stalnim pitanjem "A što je to što govori iz mene?" Kao što obično biva život, okolina, su uspjeli ućutkati radoznali um (na neko vrijeme)...

U svojim četrdesetim godinama doživljava  životni totalni kolaps i iskustvo bliske smrti i preobražaj sa dna na površinu kao i inicijacije procesa PUTA DO BALANSA istoimene knjige.

Godinama poslije toga uspješno pomaže ljudima da krenu na svoj sopstveni Put do Balansa, kroz RADIONICE, VIDEA kao i pisanja na BLOGU i Facebook stranici....

bottom of page