top of page

Individualni rad sa Nikolinom Ninom Savić

Najbolje bi bilo, a i svi to na neki način priželjkuju da životna promjena krene odmah. Naravno reći ću vam da ona zaista i krene u onolikoj mjeri koliko ste spremni i prihvatiti.

Za odluku o promjeni potrebno je malo hrabrosti ali to ona hrabrost koja potječe iz ljubavi jer hrabrost ne znači odsustvo straha već te gura naprijed bez obzira na “strah”.

Priče o iskustvima sa online radionice možete pročitati OVDJE. No mnogo pitanja dobijam kroz inbox koja upućuju na individualni rad.

 

Individualni rad samnom je drugačiji, jedinstven u smislu onoga što se već ima ponuđeno. Jedinstvenost je u metodama kojima lako dolazite do srži ili korjena kao i odgovora na pitanje “zašto” na određeno dešavanje, jer da bi mogli znati KAKO prije toga bi bilo dobro spoznati ZAŠTO.

 

S obzirom na iskustvo bliske smrti i višegodišnje iskustvo sa klijentima i učenicima jasno viđenje omogućuje izlazak iz stanja u kojem ne želite biti. Svakako tu su depresija, anksioznost i njihovi pravci kroz izražavanje. Uvjerite se zašto Ninine metode i put dobalansa donose rezultate. Ulaskom u individualni rad dostižu se i zahtjevniji rezultati jer sam posvećena u potpunosti Vama i Vašim promjenama.

Individualne seanse traju sat vremena, ali prije nego se uopće odlučite na ovakav interaktivan rad potrebno je i da prostudirate kroz postove na facebooku, BLOG tekstove i klipove na youtube kanalu što točno želite.

Stojim Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja. 

This channel is coming soon!
Anchor 1

Hvala Vam, Nikolina će Vam uskoro odgovoriti i dogovoriti prvi termin

bottom of page