top of page

Učiti NLP Put do balansa je dobro investirano vrijeme i energija

Kada ti netko kaže da si se promijenila, to ne znači ništa drugo nego da si počela živjeti svoj život na svoj način, počela da izlaziš iz okvira.
Okvir je sinonim za naš fizički um i dešavanja koja se u njemu dešavaju, a koja su ograničena onoliko koliko smo u taj okvir unijeli programa. A unijeli smo kroz životna iskustva i ono što nismo iskusili ali smo nesvjesno prihvatili kroz naše odrastanje od roditelja i društva u kojem se krećemo ili smo se kretali.

Svu prošlost ste gurnuli u okvir iz kojeg i djelujete ne mareći za sadašnjost a nastavljate i u budućnost. I tako u krug iščekujući “bolju” budućnost, koja naravno ne dolazi.

75610793_2294951297277338_24320972794363

Želiš i dalje stajati u takvim redovima i čekati i čekati ili ćeš donijeti SADA ODLUKU izaći iz okvira i uspostaviti ravnotežu , životnu ravnotežu? Ova tjedna online radionica pruža vam priliku baš za to da Izađete iz okvira i živite punim plućima...Ono što je osobito važno je to što dobijate na samoj radionici kroz jednostavnost vježbi:-Energetski osjetiti dubinu protoka energije

  •  Lako i jednostavno učenje

  • umiriti i svjesno usmjeriti svoje misli i emocije i dovesti u balans.

  • Posebnim i učinkovitim, a svjesnim meditacijama iscjeljujete blokirane djelove vašeg unutarnjeg emocionalnog tijela,

  • Alate koji čine život jednostavnim a sa kojima nadogradjujete svoje vlastite vještine

  • Otvorit ćete se za nove spoznaje o sebi jer ćete ih lakše prepoznavati kao loše navike i odredjenim alatima mijenjati u nove navike

  • Reprogramiranje (mentalno) uz poboljšanje komunikacije kako sa sobom tako i sa drugima.-Integriranje straha u ljubav-Izlazak iz depresije i anksioznosti (konkretno)

  • Ostvariti svoju autentičnost - karizmu

  • Imati dobru interakciju sa samim sobom i kako samostalno do samoostvarenja.

 

Vježbe koje radimo su zasnovane na meditacijama, NLP programima i sve zajedno pripadaju Putu do Balansa. Radionica će trajati sedam dan, sa pauzom za vikend, radiće se na online platformi uz tehničku podršku.

UČINITE TAJ PRVI KORAK KA SLOBODI, KA BALANSU

Želite li još detaljnije informacije pošaljite poruku preko FB stranice, pišite na mail nikolinasavic.putdobalansa@gmail.com ili kliknite na dugmence:

bottom of page