Život kao zrcalo


Jednom, davno prije 10 godina našla sam se na dnu da dalje nije išlo, živo blato u kojem sam se gušila. Odluku koju sam donijela da "odem" je bila u tom trenutku najbolja što se i pokazalo u određenom trenutku poslije vraćanja sebi.


To je proces kroz koji sam napisala prvu knjigu ŽIVOT S DUŠOM kao produkt početnog iscjeljenja. Kroz pisanje sam a uz to dubokim meditacijama iscjelila svoje tijelo i znala da mi je potreban i mentalni restart. Uhvatila sam se pisanja i istraživanja uma gdje su se spoznaje i uvidi nizali, pa tako i moj nervni sistem koji se regenerirao jer mi je lijeva strana lica oko usne od laganog moždanog udara ostala bez osjećaja.

U tom dijelu procesa napisala sam drugu knjigu PUT DO BALANSA spoznajući da je životni ključ BALANS uma duha i tijela, jer u tom stanju svijesti "nemoguće" je moguće.

I to je tako, potpuno prirodno. Ponekad misliš da ti oduzima ne znajući da je to laž koju si progutala pitanjima "Zašto baš ja? Čime sam ja ovo zaslužila?"


Život odgovara na naše unutarnje stanje kao zrcalo, jer u životu tada ne možemo ništa drugo vidjeti osim onoga što osjećamo. Razumjeti i shvatiti život nije jednostavno ali kada se odlučiš da izadješ iz vrtloga laži i ulaziš u proces gdje te život podržava. Da li ima što veće od toga? Ljubav je to …


A kako mi živimo život? Pričamo o miru a spremamo se za rat(fig), pričamo o ljubavi, a živimo u strahu.


Ako odlučiš sa malo hrabrosti ući u proces promjene ka balansu, to je najbolje što možeš za sebe učiniti. Jer na koncu o nama se radi, zar ne? A ti jedini znaš istinu što propuštaš. I zato ne odustaj od te odluke jer ono sto te čeka na putu je nešto najvrijednije što ti je priroda dala.


Ako bi mogao sada jednostavno reći da VOLIŠ SEBE, kako bi to zvučalo?

Ovo si pitanje postavite i vježbajte tijekom dana i sebe promasiti nećete.


Zagrljaj Nina

53 views0 comments

Recent Posts

See All