top of page

RESTART NA PUT BALANSA


RESTART NA PUT BALANSA

Kada odbacim sva pitanja osim jednog Tko sam to ja? Ostaje mi jedini odgovor JA JESAM bezuvjetna ljubav koja se očituje kroz fizičko biće i na ovu planetu Zemlju je stiglo iskusiti svu ljepotu življenja na usluzi sebi i služenju drugima za dobrobit svih nas.

Nekako se ne uklapam u priču da druge učim kako će živjeti svoj život , ali volim kada dotaknem nečiju istinu svojim primjerom i djelom. Upravo iz tog je proizišla i druga knjiga PUT DO BALANSA kako bi mnoge inspirirala istinom koju sam ja doživjela. (Koja je svrha puta do balansa, video pogledajte ovdje)

Odatle proizlazi i misija koju dijelim a to je da smo MI MNOGO VIŠE OD ONOG ŠTO MISLIMO DA JESMO.

Svi “mislimo”da poznajemo sebe ali ne poznajemo sebe iznutra, poznajemo samo ono što vidimo i to samo ograničenu sliku bez ikakve namjere da evoluiramo u svojoj svijesti. Preživjela blaži moždani udar, na momenat sam izgubila moć govora i nisam mogla micati rukama i nogama jer ih nisam osjećala.

U bolnicu su me odveli u kolicima. Vršili pretrage čudeći se kako sam živa, a ja sam jedva čekala doći kući i ući u svoju tišinu. Bila sam svjesna da je počeo moj novi život. Ovo samo znaci da se

Ne treba umrijeti da bi se živjelo već preuzeti odgovornost za svoj život i živjeti ga u cjelosti jer mi to svi zaslužujemo.

Vraćajući se u nazad spoznaje su se nizale jer sam imala čiste uvide u dešavanja i dobijala odgovore na pitanja KAKO I ZAŠTO. (Ovdje pročitajte Probudi se i upali svjetlo, tekst)

Ovaj RESTART je pokrenuo lavinu laži od kojih sam kreirala prethodni zivot u kojem sam bila sve osim onog sto uistinu jesam. Učili su nas da sve treba zadovoljiti, a sebe staviti na posljednje mjesto. Tako na kraju ostajemo sa “ispuhanim” osjećajima bez volje za život i za to “malo” jer smo izgubili redoslijed uvidjevši da sve što radimo nema nikakav smisao.

A pitanja koja tada postavljamo su “Gdje sam JA u svemu tome? Nitko me ne postuje!" Zvuči li vam poznato? Istraživanjem kroz povezanost i jedinstvo s Bogom spoznala sam istinu:

Da me nitko ne može poštivati ako prvo ja sebe ne poštujem .

Odlazila sam dublje i tražila odakle dolazi to poštivanje. Dolazi kroz LJUBAV jedino čisto I najiskrenije mjesto. Sve drugo su samo opravdanja i izgovori koji dolaze iz pravca straha nemajući hrabrosti odvojiti se od takve jedne iluzije. Kako su uslijedile velike promjene u smislu istine mnogi ljudi iz prethodnog života su nestali.

Postavljanje sebe na prvo mjesto vecina to naziva sebičnošću. No upravo takvo prosudjivanje je rezultat nerazumijevanja sebe jer u biti svatko tko od nas nesto traži je sebican jer traži da bi zadovoljilo težnju za nečim i naravno gledajući to tako svi smo onda sebični te stoga željeti sebi i drugima dobro je samo pozitivna osobina. Tako kada vam netko kaze da ste sebični, shvatite to kao kompliment. (Tko sam to ja, pročitajte ovdje)

Drugo sjedinjenje s Bogom se desilo dvije godine poslije na Blagdan uznesenja Marije Djevice u crkvi Gospe Van Grada. Tresla sam se poput potresa, a iz mene je potekla rijeka suza. Osjećala sam zahvalnost, jer nisam bila u stanju progovoriti niti jednu riječ. Vidjela sam obrise Gospe i moju djecu kraj nje. Znala sam da je u potpunosti svjesna svoje prirode i Istine.

Spoznala sam I uvidjela da kako god gledali I sa koje god strane

Svaki čovjek teži ka duhovnom skladu i balansu,

ali malo je njih koji se okreću sebi jer su razmišljanja da svako djelovanje Univerzuma nadilazi umne sposobnosti ljudskog bića koje isključuje dušu.

Ja eto svjedocim jednoj potpuno drugacijoj istini. Jedini prirodni I najmoćniji alat je meditacija. (Meditacijom do balansa, možete pročitati ovdje) Kroz tri osnovna čimbenika procesa RESTARTA:

  • ISTRAŽIVANJE,

  • PROMATRANJE I

  • RAZUMIJEVANJE,

kao I kroz duboko vodjene meditacije osjećala sam da moje 100% JA zauzima svoje pravo mjesto u Univerzumu, osjećala sam lakoću bivanja a sve se to dešavalo kroz naredne dvije i pol godine. Ničemu nisam pridavala važnost i nisam bila zainteresirana da bilo sto promjenim a zapravo sam bila otvorena da to tako i prihvatim Meditacije možete potražiti na YouTube kanalu Nina Savić, kliknite ovde

ŽIVOT JE PUTOVANJE A NE ZADATAK, razumjevajući ovo vi ste na predivnom putu do balansa.

 

Love, Nina

 

#DušaŽivotMeditacija

35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page