top of page

NOVAC I NJEGOVO ZNAČENJE


"Money, money, money..."

Sjećate li se ovog Abbinog hita?

Novac, novac, sve se u ovom našem materijalnom svijetu vrti oko njega čak i toliko da smo mu dali moć da nam život ovisi o njemu. Zašto je to tako?

Novac nema nikakvu moć dokle god mi ne izaberemo dati je . Taj isti novac je samo energija kao i sve ostalo u životu i može biti upotrebljena i kao dobra i kao loša, što ovisi o nama.

U ovom našem materijalnom svijetu gdje postoje dualnosti i djeljenja na dobro i loše, pozitivno i negativno u potpunosti su uključene emocije što stvara percepciju vjerovanja i uvjerenja da se vrijednost svega što postoji ocjenjuje količinom novca.

Pa iz toga proizlazi da čovjek vrijedi toliko koliko ima i koliko proizvodi. A kada više ne proizvodi tada on više ne vrijedi. Kakva parodija.

Dakle takvom novcu dajemo moć osudjivanja i prosudjivanja toliko da se poistovjećujemo s njim.

Ili suprotno tome kada dodješ do toga da imaš novac uhvati te strah da taj novac ne izgubiš pa bi najradije da ga nemaš, a potreban ti je...nastaje zbrka u glavi isključivo od uvjerenja i percepcije gledanja na novac. Kada bi bar pokušali isključiti emocije i promijeniti vjerovanje i percepciju gledanja da je

Novac sistem razmjene i da MI NISMO NOVAC

tada taj novac dobija putanju prirodnog toka a to je kruženje i evoluiranje baš kao i svijest samog ljudskog bića.

Svatko na ovoj planeti zaslužuje život u cijelosti, ali o tome ovisi evoluiranje u svijesti svojih unutarnjih vrijednosti. Tome nas uči PUT do BALANSA.

❤ Nikolina Savić


23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page