OD ČEGA JE SATKAN NAS ŽIVOT


Od čega je satkan naš život? Od naših misli, osjećaja i djelovanja ili u suprotnom uma, duha i tijela. U materijalni svijet ulazite sa ova tri fenomena koji u svakom od nas ima pojedinačnu ulogu i temelj je svakodnevnog življenja.

Ako to troje nije u skladu na scenu nastupa nesklad i u našem životu se odražava kroz dešavanja koja nismo zaslužili ili nismo željeli.

Programirani smo da je život borba kao da smo na bojnom polju nesvjesni da život nije zadatak već putovanje, a spoznajući to život postaje jednostavan i prirodan.

Prolazite kroz nekakve krize, odvikavate se od pušenja, na dijeti ste, neljubazni ste, patite…, a zašto?

Ovo su posljedice disbalansa kada je vaš duh “hendikepiran”od ljubavi, a umno zarobljen u krivnji, samoosuđivanju i samokažnjavanju. Tada i vaše djelovanje postaje suprotno od onog što biste željeli i kako biste željeli. Ali svakim osvješćivanjem,

prihvatanjem svega što se nalazi u vama i svjetlo i tamu i slabosti vi počinjete disati olakšani od velikog tereta kojeg nesvjesno vučete sa sobom.

Zato proces puta do balansa čini da taj teret otpustite i dopustite životu da teče nesmetano u razumijevanju kako sebe tako i drugih.

Sigurna sam da ste se susretali sa izjavama prema nekom u smislu ”ja ne razumijem kako si to mog-la,ao napraviti!? Da biste ovako nešto mogli uopće razumijeti potrebno je da prvo sebe razumijete kada vi napravite nešto a da u tome ne nalazite opravdanje ili da krivite nekog drugog.

Dakle, razumijete samo do granice koliko vam dozvoljavaju društvena pravila, odnosno programi podsvijesti, nesvjesni da se iza te granice nalaze svi vaši odgovori.

Samo razumijevanjem svakog događaja ili dešavanja vi se umno izdižete iznad njega i takvo dešavanje dobiva drugačiji ishod, jasnije shvaćate sve što činite (svjesno djelovanje). ovdje možete da poslušate meditaciju JA JESAM

Meditirajte, promatrajte i razumijevajte……….i vi ste na pravom putu do balansa.

Love, Nina

Kanal s meditacijama i Nininim video snimcima možete da nađete ovdje


14 views0 comments

Recent Posts

See All