PROBUDI SE I UPALI SVJETLO


”Samo kada bi se ovaj svijet promijenio, bili bi baš sretni” Zvuči poznato?

Uvijek se u svakoj priči provuče ova rečenica. Svijet nije podložan promjenama i u svojoj prirodi je prolazan te stoga kao takvog ga je nemoguće mijenjati.

Onako kako ga percipiraš, svijet je pun boli i patnje jer dopuštaš da utječe na tebe. Kada takvo nesto dopuštaš ti krećeš u borbu protiv takvog svijeta koja je kao nemoguća misija vrteći se u krug, konstantno ponavljajući se.

A dovoljno je samo prihvatiti ga takvog kakav jeste i težiti ka oslobodjenju vezanosti za njega.

U tom slučaju

Takav svijet postaje boravište ljepote i radosti.

Na samom tom putu procesa oslobadjanja susrećeš se sa teškom preprekom a to je sagledavanje svoje vlastite istine i oprost. (ovdje pogledajte video Godine nisu važne za promjene)

Ono što radiš sada je nalaženje opravdanja za bol koju nosis i djelovanje koje je u skladu s tim, ne znajuci da si tako blizu istine u jednom jedinom koraku OPROSTI.

Probudi se i upali svjetlo

U suprotnom zapocinjes igru uma koja te odvraca i udaljava od sebe samog. Dokle god živimo sa uvjerenjem da naša sreća ovisi o ljudima i stvarima dotle će postojati i patnja i bol. A opet je sve nastalo kao posljedica neznanja o našoj vlastitoj prirodi. (ovdje pogledajte video o oslobađanju Blokada) Sva mudrost se krije u znanju našeg sebstva. I to je tako.

Zato je promatranje sebe u otkrivanju istine i samoostvarenja vazan i nadasve moćan čimbenik u procesu PUTA do BALANSA.

Da li je tvoj cilj, biti sve, imati sve i znati sve??

Ovo je obično umna projekcija sa sadržajima matrice prošlosti i iskustava gdje još uvijek nije otkrivena spoznaja o vlastitoj istini. Pronađi svoj vlastiti put jer sve dok ga sam ne pronađeš, to neće biti tvoj put i ne vodi nikamo. (tekst TKO SAM TO JA pročitajte ovdje)

Kada iskreno živiš svoju istinu u onoj mjeri u kojoj si je spoznao tvoj život teče kao rijeka.

Djeluj u skladu sa onim šti si spoznao ma kako to malo bilo ali je važno da je istinito na šta god se odnosilo. Ozbiljnost je ta koja vodi dalje a ne pamet bilo ona tuđa ili tvoja.

Radi ono u što vjeruješ, vjeruj u ono što radiš. Imaj povjerenje, Sve ostalo je gubljenje vremena i energije.

Love, Nina

#iskustvoummisao #DušaŽivotMeditacija #BogIzvorSvijest

52 views0 comments

Recent Posts

See All