top of page

GOVOR DUŠE


Šta je Božanska Energija?

Što to znači BOŽANSKA LJUBAV?

U fizičkom svijetu postoji ljubav i za njom se žudi, ali molim Vas, razumijevajte da to još nije niti približno Božanskoj ljubavi, univerzalnoj, bezuvjetnoj.

Ego je taj koji u svemu tome stvara lažno viđenje te navodi na ponašanje i izgleda kao da ste u savršenoj ravnoteži i da ste se oslobodili negativnih naboja. Odlično sklapa kockice u kreiranju da je sve lijepo, krasno, a istina je u osjećaju povrijeđenosti i očajanja.

Tijelo se ponaša kao marioneta samo zato da bi se stvorio privid da je sve u redu i štaviše *glumatanjem* kreira lažnu sliku svega što jeste.

Ovo apsolutno nema nikakvog doticaja sa Božanskom ljubavlju koja je tu prisutna ali svezana da se prikaže u svojoj moći i snazi.

Svi ovdje na zemlji smo sposobni primiti i ispoljiti Božansku ljubav,

ali ta ljubav se mješa sa ograničavajućim pogledima i okolnostima i dobija smjer gdje je ego umješan a sve se svodi na nekakvom pijanom ponašanju što je daleko od ljubavne brižnosti ili jednom riječju iskrenosti. Božanska ljubav se ne predstavlja kao strastvena ljubav prema djetetu, partneru, novcu i materijalnim dobrima što drugim riječima ne znači da ne volite.

Avantura duhovnog rasta hrani težnju i da sve savršenije izražavamo prirodu Stvoritelja i omogućimo da kroz nas teče Božanska energija.

Dostići balans svog unutarnjeg svijeta, ujednačenost svih fizičkih pokreta kada glas u toku govora teče kao ulje znači da moramo biti disciplinirani i voljni razumjeti proces koji se od vas zahtjeva i naravno da savjesno na njemu i radite.

Kako biste se doveli u vezu sa mudrošću i ljubavlju vaše duše neophodna je meditacija, boravak u prirodi, slušanje glazbe i njene iscjeljujuce zvuke, smijati se, šaliti kako bi se što lakše izašlo na kraj sa izazovima. Kao prvi korak koji je potrebno napraviti je donošenje odluke o transformaciji svijesti i hrabrost da se sprovede u djelo.

Izaberite sedam dana, samo sedam dana, biti sami sa sobom u meditaciji i promatranju sebe, svojih osjećaja i aktivnosti. (Pogledajte ovdje Video: tjedan rada na sebi) Možete čak i zapisati što primjećujete. Vođene meditacije za otpuštanje možete poslušati na youtube kanal Nina Savić.

Memorirajte si negdje da slojeve uvjetovanosti koji su tvrdokorno vezani za naše tijelo ne možete skidati na logičkoj razini jer je na toj razini samo privremeno odmaknuto i kao takvo se ponavlja.

Naglašavam da su tri činbenika najvažnija u procesu a to su

  • PROMATRANJE

  • ISTRAŽIVANJE

  • RAZUMIJEVANJE

Jer je vaš osobni razvoj usko povezan sa kvalitetom duhovne svjesnosti.

Prazna površnost ne donosi nikakve rezultate ali zato disciplinirana iskrenost donosi i to je tako..

Bog, Univerzum uvijek kaže DA.

Love, Nina

#BogIzvorSvijest #DušaŽivotMeditacija

24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page