Muško-Ženski odnosi


Kako su samo muškarci motivirani i osnaženi kada osjećaju da su nekom potrebni dok su žene motivirane i osnažene tek kada osjete da netko brine o njima.

No, misli muškarca i žene ponekad se toliko razlikuju da dovode do kaosa te stoga i nije potpuno pogrešna ona naslovna sintagma popularnog bestselera „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“.

Zapravo i muškarci i žene vole istu glazbu, ista jela, preferiraju slične stilove odijevanja. No, u čemu

je onda razlika? U energiji.

Upravo stapanjem tih dviju energija (Adama i Eve ) dobijamo jedinstvenu cjelinu čovjeka.

Još kao djevojčica ujedinjavala sam muške i ženske karakterne crte jer sam se bavila pitanjem zašto postoji podjela na muške i ženske poslove ako je meni svejedno i čak drago da mijenjam ulje u mjenjaču od auta a istodobno da budem i romantična i dama (kako bi to moja mama često rekla). Tada sam smatrala da nema podjele i da je bespotrebna jer svatko može raditi što želi.

Muškarac i žena uvijek nesvjesno teže postati jednom cjelinom, nastojeći pritom od onog drugog dobiti ono što njima samima nedostaje. Sigurno ste više puta vidjeli muškarca i ženu koji su karakterno potpuno različiti, a funkcioniraju kao jedno. Moj suprug je tek nakon petnaest godina braka zaključio da bi i sam nekad mogao napraviti salatu te oprati suđe i rublje kada mene nema.

Nijedan muškarac ne posjeduje isključivo muške osobine i obratno.

Dakle, stvaranjem ravnoteže između muške i ženske energije, stvara se jedna idealna cjelina i harmonija JINGJANG

Bog, Stvoritelj, Univerzum stvorio je savršeno ljudsko biće, a danas se od toga bježi sa strahom.

Love, Nina

#DušaŽivotMeditacija #BogIzvorSvijest

18 views0 comments

Recent Posts

See All