top of page

KUNDALINI ISKUSTVO


Ljudska priroda je ljubav i svaki osjećaj koji iz nje proizlazi.

Ali još uvijek se negdje zapetljaš izmedju čežnje za samim sobom i otuđenja od samog sebe.

Ovo su ujedno i temeljni uzroci svih tvojih strahova. Tako kada ovo razumijevaš razumio si i život.

Da li je moguće to iskustvo bezuvjetne ljubavi replicirati i u fizičkoj stvarnosti?

izdvojila sam ovo pitanje između ostalih. Moguće je, ali zašto bi ju uopće bilo potrebno replicirati kada ja, vi, mi svi jesmo bezuvjetna ljubav, svjetlost koja se reproducira kroz naše osjećaje (ljubav, radost ali i mržnja, bijes…….) filtrira se kroz um preko misli i izražava kroz tijelo.

I to je cijeli krug zbivanja u nama te ih ocjenjujemo kao dobre ili loše, pravimo prepreke, blokade koje onemogućavaju naš potpuni istinski izražaj.

Kundalini iskustvo sam doživjela van svih knjiga jer prije o tome sam tek ponešto načula a bilo je to prije pet i pol godina. Skrivena energija u dnu kralješnice u svojoj mističnosti je krenula da se otvara u trenutku kada sam kuhala kavu i uvlačila me u svoj vrtlog tako da je došla do tjemena, tome sam se prepustila. Pala sam i udarila lijevom stranom glave od kuhinjski element.

Nastupio je mrak. Ne znam koliko je trajao ali kada sam ugledala da mi se približava ogromna blještava svjetlost, osjetila sam postojanje bez da znam tko sam i gdje se nalazim. preplavio me osjećaj nebeske ljubavi kao eksplozija jer mi je i prva misao bila “ja sam na nebu”.

Ni jedan tjelesni organ ne osjećam, samo postojim……..sama u tom bezgraničnom prostoru.

Zatim se pojavilo nekakvo sivilo i mnogo duša koja kleče i mole se sve u sivom i tmurnom……zašto su svi tužni ovdje? Pitala sam, a iz tog sivila iskoči čovjek koji me podsjećao na nekog ali nisam znala na koga. Nasmijala sam mu se i pitam ga Zašto sam ja tu među te ljude došla, šta trebam raditi?

Odmahnuo mi rukom i kaže” vraćaj se tamo, tvoje mjesto nije ovdje” Zbunjena, nasmijala sam se ali nisam znala šta je tamo, a šta je ovdje. prepustila sam se...Vraćanje u fizički svijet je bio zbunjujući jer mi je u trenutku motorika otkazala uporno se trudeći da se izrazi kroz mumlanje.

"Ninaaaa vrati seeee!"  vikala sam u sebi  i biva uslišeno.

Dva puta sam izlazila iz tijela i vraćala se dok se nije stabiliziralo. Drame su počele u vraćanju Kundalini nizvodno kroz sve čakre. Danas poslije pet i pol godina prolazeći kroz proces nastupila je potpuna ravnoteža i uvidi u cijeli proces oslobođenja tako da mi nikakvi odgovori više nisu potrebni.

Iz toga je proizašao PUT DO BALANSA koji vas uči da ono što želite dostići i za čim tragate vi već imate:

JA JESAM

Love, Nina


58 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page