Gdje se nalazi duša?


Gdje se nalazi duša, gdje stanuje?

Ovo simpatično pitanje daje mnogo odgovora, ajmo onda i da spoznamo njenu adresu i koja bi to adresa uopće mogla biti…….

Netko će reći u stomaku, netko će reci u glavi, netko kaže u srcu što i nisu pogriješili jer duša se nalazi svuda, što znači u svakoj našoj ćeliji i nema mjesto stalnog boravka jer njena priroda je kruženje kroz naše tijelo a svakako najjače svoje izražavanje ima kroz grudni koš ili srčanoj čakri.

Tu je centar Univerzuma i odatle se projektira upravo ono što vidimo u realnosti. Ono što je otkriva je ljubav.

Globalno gledajući kod većine ljudskih bića dušu prekriva strah sadržaja svega onog što iz njega proizlazi, oblak sivila jer je mnogo toga kroz život nakupljeno i ostavilo svoj pečat pa umjesto da se čista duša izrazi, izražava se osoba koja je kreirana takvim pečatom i zovemo ga EGO.

U nekim godinama zrelosti, recimo oko četrdesete osjećate zasićenost u svakodnevnom životu i nalazite negativnosti a u biti žudite za promjenom. I tako odlučite krenuti u potragu za svojom dušom……...a to upravo izgleda kao da kopate zdenac i znate da trebate izbaciti sve što nije voda, a upravo tome nas ući proces PUTA DO BALANSA.

Skidanje slojeva u ovakvom procesu otkrivanja duše predstavlja i jeste jedini put vraćanja sebi i jednostavnosti življenja kojoj duša teži. U ovom procesu uveliko pomažem kroz posebno vodjene meditacije, jedinstveni alat gdje svaka auto sugestivna riječ djeluje u oslobađanje energije i omogućava nesmetani protok.

Najljepše je kada ovo iskustvo i iskusite na nekim od, tematski određenih, radionica PUT DO BALANSA.

S ljubavlju,Nina

#DušaŽivotMeditacija #iskustvoummisao

13 views0 comments

Recent Posts

See All