top of page

Razgovor s Dušom (nastavljamo)


Ne bavim se tehnikama samopomoći niti sam ih ikada koristila ali svakako svi imaju slobodnu volju koristiti se tehnikama jer sve one vode ka istom izvoru pa je stoga svaka tehnika dobra u onoj mjeri koliko je ti razumiješ a razumijevaš onoliko koliko vjeruješ. Kada upitamo:

Draga dušo, gdje si, gdje se to kriješ kada ja uporno želim do tebe, da te osjetim i stopim se u tvom beskrajnom zagrljaju?

Naša Duša odgovara:

"Uvijek sam tu u tvom tijelu i strpljivo te čekam da se probudiš. Znaš, takvo buđenje da bi došla do mene nije ni teško ni lako ali je jednostavno. A to je ono što predstavlja tvoj život i sve ono što vidiš.

Znaš, svako tvoje neznanje ispravljam ali ti to još ne uviđaš jer se vodiš programima koji nisu u ravnoteži samnom i *misliš* da te ja bolim a ja i dalje strpljivo čekam da mi se otvoriš i da uvidiš da ta bol ne postoji. Dajem ti suze da bi to sve isprala a ti ih koristis kao samosažaljenje, razumijem te…. Ja sam čista ljubav, prirodna, ne nametljiva i izražavam se kroz tebe kao takva jedino onda i samo onda kada mi to dopustiš a ja i dalje strpljivo čekam.

Ne znam ti reći da te ne volim jer takva negacija kod mene ne postoji zato ti na svakom koraku u svakom tvom djelovanju dajem iskušenje ili izazov da bi mi se što više približila jer moje znanje je neprocjenjivo, neograničeno i tebi na usluzi. I zato ja strpljivo čekam da se probudiš.

Imaš oči da bi znala i vidjela kuda ideš, nazad ih nemaš jer tamo si sve već prošla ali gledam te i osjetim da se ti bojiš napraviti više koraka već hodaš i zastajkuješ stalno se pitajući *da li griješim*.

Osjetim tvoju sumnju i nesigurnost za budućnost jer si se predala mojem prijatelju, ego se zove. Razumijem te u potpunosti jer naravno nitko te nije učio, između ostalog poštivanju unutrašnje ravnoteže a mojem prijatelju je takvo nešto nezamislivo i udaljava te od ljubavi jer se u tome ne snalazi.

Njegovo znanje je ograničeno, samo do određene granice i dalje ne zna sam, naravno bez mene ostaje u tom strahu i svim osjećajima koji iz toga proizlaze, ne znajući da te samnom u jedinstvu možemo pokrenuti i ostvariti tvoj život kojeg u cjelosti zaslužuješ za tvoje dobro i dobrobit svih ostalih. Ja i dalje strpljivo čekam da se probudiš …………"

Love, Nina


35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page