top of page

Razgovor s Dušom (3.)


Kada sam upoznala svog učitelja, prva misao kroz pitanje je bilo: ”Jesam li ja ovo na nebu?, Da li je ovo taj raj?”

"Da, uvidjela si jedinstvo u sjedinjenju i to se zove milost koju ti dajem jer mnogo je još toga što bi u zemljanom obliku mogla uraditi. Vraćam te jer to je volja tvoja i podržavam te u toj čistoti bivanja."

Sastavljala sam život kao puzle čitavih dvije godine slušajući te i razumijevajući te spontano i direktno. Zato sada sa lakoćom prenosim način otkrivanja jednostavnosti življenja i zove se Put do Balansa. Znam, osjetiš tu zahvalnost.

Naravno, jer balans se provlači kroz svaki segment ljudskog života. Mnogo je duša nesvjesnih dešavanja u materijalnom svijetu što je odraz energetske nečistoće u samimim ljudskim bićima.

Zamisli kada se svi strahovi i ono što nose ti strahovi skupe na jednom mjestu kakav život na tom mjestu može izgledati? Udaljeni od sebe, od ljubavi kreirali su ideju da moć dolazi iz novca pa umjesto života dobijaju rat, umjesto povezivanja dobijaju razdvajanje i još takvih kontradiktornosti gdje se pojedini izražavaju kao privatni vlasnici svega postojanog a ne netko tko je izabran da kreira i uredjuje za dobro sebe i dobrobit svih.

Razumijem da postoje dualnosti i uvijek će i postojati ali sigurno ne u ovolikoj mjeri nesvjesnih duša. Lutaju i dave se u moru nesvijesti vjerujući i slijepo hodajući za onima koji tu nesvijest koriste.

Zar ne bi bilo jednostavnije okrenuti se meni i uvidjeti svjesno da je ovdje gdje jesi sad sve dobro i šta je to sto sad mogu učiniti za sebe i dobrobit svih ostalih.

Promatram te i pratim svaki tvoj korak, odlučiš li mi se približiti otvaram ti širom svoja vrata, osjetit ćeš da se budiš baš kao i proljeće jer u prirodi me lako prepoznaješ. Tada su samo površinski zagrebana vrata ka istini.

Strpljivo te čekam da se probudiš…..

Love, Nina


12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page