top of page

Razgovor s Dušom (4.dio)


Uvijek sam se pitala, još kao mala "Što to govori iz mene?" . Sa tim pitanjem sam i krenula u duhovno istraživanje. Brat mi je nutkao još kao desetogodišnjakinji knjigu Herman Hesse koju sam progutala čitajući ali mi je tu stalno nešto nedostajalo …. praksa.

I onda sam prvo nadahnuće sa 12 godina osjetila kroz tetine mantre i OM (ona je inače poklonik Sai Babe). Nikakva pripadnost nečemu nije me privlačila ali duhovno vlastito otkrivanje, DA. Devedesetih mi je ipak poklonila knjigu, ne Sai Babinu ali Nisargadate Maharaje s tim da mi je rekla da čeka moje knjige i moj rad.

A što to govori iz mene?

Ja, svijest, duša u potpunom skladu i ravnoteži. Mnogo je njih koji me nisu svjesni a spominju me u svakodnevnom životu a da ne znaju koliko su udaljeni od mene. Osjećam njihov strah, njihov unutarnji nesklad i ukazujem na to, ispravljajući neznanje slanjem osjećaja ljubavi. Nije važno da li će uvidjeti ili neće, da li će osjetiti, nemam nikakvih očekivanja ali volim prosperitet, volim rad i nudim ti znanje koje ćeš koristiti tijekom života u ovom zemaljskom životu.

Kao *osoba* izražavaš se po navici življenja koju si preuzela iz nečijeg iskustva ili učenjem kroz školovanje i mnogo puta ti se iskustvo takvim znanjem pokazalo loše a ti i dalje ostaješ u tom lošem otisku iako ti nudim znanje mudrosti.

Do njega je jednostavno doći otkrivanjem prolaza i skidanjem slojeva sivila koji su se nadamnom nadvili tako da samo iz tih razloga me ne možeš čuti jer ipak lažna je istina koja se osjeti kod osoba koje pričaju iz pročitanog usvojenog znanja.

Ta osoba koju si kreirala nije u jedinstvu samnom već je odvojena od mene a kada nije u skladu samnom onda to raste u dešavanja za koje takva osoba kaže da su loša. Do mene dolaziš kroz meditaciju jedini prirodni alat koji ti je prirodom dan. Dovojlno je samo da se utišaš, ostaviš sve kao da o ničemu nemaš pojma i prepustiš se istraživanju…..

*Promatraj

*Istražuj

*Razumijevaj

S ljubavlju Nina

#BogIzvorSvijest #iskustvoummisao

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page