Razgovor s Dušom (5.dio)


Skoro šest godina je prošlo od iskustva bliske smrti i ono za mene ima značaj u smislu da je ljudsko biće mnogo više od onog što misli da je. A što se i pokazalo u trogodišnjem radu s ljudima i probuđenih duša.

Inicijacijom kroz jasno viđenje unutrašnjeg života rezultirale su posebno vođene meditacije za otvaranje energetskog polja i čišćenje donjih vitala.

U jednom periodu života sam bila netko za koje sam “mislila” da bi trebala biti jer za sredinu u kojoj sam se našla moje izražavanje nije bilo “normalno”, bila sam u iskušenju i to iskusiti.

Draga dušo, kako ti sve to vidiš? Kako to da svi ljudi to isto ne vide? Kako se snalaziš u ovom materijalnom svijetu?

"Stvoritelj mi daje slobodu ulaska u tijelo i misiju da kreiram ljudsko biće koje prosperira i pridonosi ovozemaljskom životu.

Uviđam svakako da je to u velikoj mjeri iskorišteno zarad moći, slave, novca i preživljavanja nerazumijevajući jednostavnost življenja a s tim i svjesno viđenja svojeg bića. Kao što imaš čula na fizičkoj razini tako isto imaš i unutrašnja na koje neki od straha zaboravljaju i da postoje a isti takvi novorođenoj bebi kažu “dušo lijepa”.

Koliko god sam čista kod beba toliko sam zapostavljena kod odraslih. Razlika je u razvoju svijesti i njenoj evoluciji kroz iskustva. A ne mogu se otvoriti raširiti svjetlo dokle god ti (tvoj um i tvoje tijelo) to i ne dopustite.

Ja sam svjetlo koje u tebi uvijek svijetli ali je tvoja percepcija mene potpuno iskrivljena, mistična, uzvišena a istovremeno i podcijenjena jer ispred mene stavljaš EGO koji rukovodi i gospodari tvojim izražavanjem i djelima.

Ne možeš prepoznati što je laž a što istina kada EGO nema te mogućnosti. Um ti daje samo neku od mogućnosti koje izvlači iz programa podsvijesti u smislu “to tako treba ili mora ili trebalo bi…..” što odmah i prihvatiš automatski i nesvjesno. A da li je to i istina ili laž još uvijek nisi svjesna.

Od momenta sjedinjenja ljubav, radost i mir je prirodno stanje svijesti i naravno u početku je vrlo teško prilagođavanje sa obitelji i vanjskim svijetom gdje mi je bilo potrebno sastaviti život kao puzle."

With love, Nina


9 views0 comments

Recent Posts

See All