top of page

Razgovor s Dušom (8.dio)


Zašto smo mi ljudska bića uopće ovdje na zemlji i zašto vlada iskrivljena slika čovjeka?

(Pitam i toliko me interesiraju odgovori duše, svijesti koja sada poslije šest godina od preživljenog iskustva bliske smrti klize sa lakoćom kao i iscjeljenje onih koji dolaze k meni.)

Stvoritelj ti je dao sve, beskonačnu inteligenciju i prirodne resurse svega što jeste da se s tim služiš, a da pritom nikog ne ugrožavaš, a šta ti radiš s tim?

Uzimaš pohlepno iz straha da bi moglo nestati, jer strpljenja imaš sve manje a gotovo ništa.

Strah je samo mentalno stanje koje proizlazi iz ideje “ja sam ovo tijelo” I sve dok ne budeš u potpunosti svjestan toga teško se istog možeš osloboditi.

Jer sve je posljedica samo pogrešnog razumijevanja.

Odatle proizlazi jedna potpuna iskrivljena slika čovjeka i života koji je prirodno potpuno jednostavan. Ono što je veoma važno izgubila se vrijednost ljudskog bića a s tim i razum, zdravlje, samopoštovanje, a takvo življenje odražava se i na prirodi i njezinim promjenama.

Ono što ne daješ, neće ti se dati, ono što daješ, dat će ti se.

Nema mudrovanja jer je sve precizno jednostavno i jasno. Između ljudskog bića i svijeta u kojem živiš uspostavljen je dvosmjerni promet uzroka i posljedice i to je tako.

Život ne luduje, radi svoj posao. Spoznaj sve ovo, iskusi i okusi i uvidjet ćeš svoju vlastitu vrijednost, a s tim i svijet reagira i okreće u smjeru čiste energije.

Neka tvoja ljubav prema sebi bude savršena, otkrivaj.

Dobrodošli na Put do Balansa

With love, Nina


55 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page