Razgovor s Dušom 8.


ZAŠTO OVAJ OVOZEMALJSKI ŽIVOT UZIMAŠ TOLIKO OZBILJNO?

Zato što nam se život predočava kao nešto osobito teško sa konstantnim zadacima i njihovom riješavanju, a što kreće još od malih nogu sa upiranjem: “još, dalje, sad trebaš ovo pa to i to…”.

A onda kažu ‘život proleti za tren”. Volim ovu nesvjesnu frazu kod većine koju koriste ne razumjevajujući da sve prolazi istom brzinom ni manje ni više ni sporije niti brže od onih koji su svjesni sebe i svog postojanja.

DA, TO JE RAZUMLJIVO JER LJUDI ISPRED SEBE STAVLJAJU SEBE, ODNOSNO SVOJ EGO. A OPET IZ RAZLOGA JER SU RAZMIŠLJANJA KOJA IM NE DOZVOLJAVAJU DA OSJETE SUPTILNI DIO SVOG BITKA

Volim ovakve razgovore s tobom kao nekada dok sam sjedila ispred ogledala i pričala. A zašto tada nisam tako mogla pričati sa mamom, tatom, društvom...?

TO JE U POTPUNOSTI RAZUMLJIVO JER TE NE BI RAZUMIJELI NA TOJ RAZINI SVIJESTI . ALI JE SIGURNO TO DA SVATKO MOŽE ISCIJELITI SVOJ ŽIVOT UPOZNAVAJUĆI I OTKRIVAJUĆI SEBE.

Da, jasno i zato je potrebno osvješćivanje jer život u nesvijesti ili kako bi rekla drugim riječima uspavani život prolazi u nemoći,i jadu i boli i još takvih niskih vibracija, jednostavno rečeno u neznanju o samom sebi.

Kako opisuješ slobodu?

SLOBODA JE ISTINA, ČISTI DUH JER TO JE NJEGOVA PRIRODA.

Osjetila sam je kada me, bivajući na drugoj strani preplavila ljubav, a što se riječima ne da opisati. Zato većina “misli” da je sloboda kada imaš novca i živiš bezbrižno, što je najveća zabluda čovječanstva.

SADA OVOG TRENA MOZES BITI SRETAN AKO SE POVEZEŠ U MEDITACIJI I OTPUSTIŠ SVE OSIM SVOG BIVSTVA. VJEŽBAJ ŽIVJETI SADA I PREOKRENI ŽIVOT.

Da, taj put sam nazvala i po mojoj knjizi: PUT DO BALANSA jer poznavajući proces kojeg sam od tebe učila, sada uspješno prenosim.

❤🙏 Nina

 

Program PREOKRENI ŽIVOT U MJESEC DANA počinje uskoro, svi koji žele da pokrenu temeljne promjene i da prođu ovaj intenzivan i efektan program ličnog rada s Nikolinom Savić mogu više saznati klikom OVDJE: PREOKRENI ŽIVOT


16 views0 comments

Recent Posts

See All