Zaslužuješ samo najbolje


Kada bi duhovnost bila razumijevana u svakodnevnom životu, svako ljudsko biće bi živjelo život sa smislom u kojem zaslužuju sve najbolje. Odmah ću reći da to i nije nemoguće kako to još uvijek većina shvata. Nije uopće arogatno reći JA SAM BOG, arogantno je reći da Bog ne postoji, a dišeš ga…

Možda misliš da je nemoguće ovo čovječanstvo uputiti na Put LJubavi i obuzdati postojanu mržnju, ali bar pokušaj krenuti od sebe i s tim potaknuti druge jer to je i Božiji plan uvijek i zauvijek vraćanja sebi. Bar pokušaj….

Kada naučiš spoznati sebe u sebi kroz meditaciju kao jedinstveni način integracije duše nitko a i nemoguće je da te bilo tko odvrati od istinske ljubavi i radosti. Ovo obilje spoznaje je neprocjenjivo i čak štaviše ne može se uporediti sa bilo kojom materijalnom stvari kao novac, kuća…..jer je takva svijest mnogo više, ljubav bezuvjetna. I opet kažem pokušaj shvatiti...

I tako na tom putu samoostvarenja dođeš u fazu preispitivanja da li je nešto ispravno ili pogrešno,faza zbunjenosti. Kada ti još uvijek nije sve kristalno jasno a Um se bori za svoj prijestol i to tako da destruktivno djeluje na tebe. Budi i ostani miran jer upravo u toj mirnoći ignoriraš um i uspostavljaš ravnotežu.

U svakom segmentu života u poslu, obitelji, odnosima, financijama potrebna je ravnoteža jer ako se u takvom društvu netko ističe destruktivno (niske vibracije) ili pretjerano visoke vibracije uspostavlja se disbalans koji se širi na sve društvene i socijalne prilike.

Zato je potrebno upoznavanje sebe i cjelokupno povezivanje unutarnjeg mehanizma sa tijelom odnosno kroz meditaciju povezivanje Majke zemlje sa Božanskim i uspostaviti čisti protok kroz naše tijelo. Kada shvatiš i spoznaš ovu istinu tvoj život se pokreće jer osjetiš slobodu i lakoću bivamja. To je proces nalik kopanju bunara, tražeći vodu vi odbacujete sve što nije voda. I onda slijedi najčešće pitanje : "A kako da znam što je ispravno, a što pogrešno?"

Dubokom meditacijom, to je jedini način spoznavanja istine. Kada si u potpunosti iskren prema samom sebi ne možeš biti na pogrešnom putu. U početku nalaziš mnogo opravdanja i izbore koje ti daje um u čemu se osjetiš izgubljeno, počinje panika i dalje ne slušajući suptilni glas duše ti srljaš u provaliju laži svog uma iz neznanja o samom sebi i prirode tvog postojanja.

Uči spoznati sebe u sebi i jednostavnost življenja jer to je jedini način promjene toka kako tvog tako i svih ostalih.

❤Nina️


45 views0 comments

Recent Posts

See All