Ostvari svoje snove

Updated: Feb 24, 2020


Ostvari svoje snove, jer ti to možeš!

Kako ću ostvariti svoje snove kad je oko mene stvarnost koja mi to ne dopušta? Ovo je najčešće pitanje koje se postavlja i to samo iz jednog jedinog razloga a to je neznanje o sebi i svom postojanju u ovom materijalnom svijetu koji je takav kakav jeste i ti ga ne možeš mijenjati ako prije toga ne promijeniš percepciju gledanja na takav svijet. A što je onda to što me blokira da to isto i ostvarim? Slijedi pitanje…

Logički, samo umno do odgovora ne možeš doći jer umjesto odgovora i riješenja dobivaš samo opravdanja, odnosno ZA i PROTIV. To su samo programske činjenice iz kojih većina živi ne uzimajući u obzir osjećaje.

Zastani, zatvori oči, diši duboko (udahni kroz nos, a izdahni kroz usta), posveti se sebi tih par minuta i budi svjestan da dišeš, osjeti sebe unutar sebe i prepusti se…...ovo je prvi korak ka osvješćivanju i otkrivanju istine, jer istina je znanje o prirodi ljudskog bića.

U mirnoći uma ti se izdižeš i jasnoća vidjenja ti daje željene odgovore kao i korake u djelovanju. Bog pomaže samo onda ako kreneš u pomaganje samom sebi. I zato je potrebna volja, a volja stiže kroz snagu, a snagu dobiješ kroz inspiraciju svojih snova.

Znaj da je ovo sve u tebi postojano i prirodom ti je dano, bezgranično obilje svega.

U svakodnevnom životu znanje je svjesnost a svakom tvojom spoznajom ti otvaraš polje povijerenja koje te tjera da djeluješ ne na način da bi tako možda trebalo, već zato što znaš da je to tako.

Život nije crta ili ravna linija po kojoj ćeš hodati, život su serpentine po kojima se penješ i rasteš.

Zato kreni, pokreni se i preokreni svoj život, zakorači na svoj put do balansa.

❤ Nina


38 views0 comments

Recent Posts

See All