Vjeruješ li u Boga ili...?


Prije nekoliko dana razgovori kroz obiteljski ručak, inspirirao me baš za ovakvu jednu dublju priču i istinu koja kada je od mene izašla na vidjelo nije se dobro pokazala 😊

Ali malo po malo objašnjavajući kroz izloženu istinu, teksta sa tetine strane je sve više ponestajalo i zavladala je tišina…a sve je počelo kada sam rekla da bi joj pokazala kako će se moliti.

Molitva bi trebala biti izražavanje Boga u tebi a ne nekom izvan tvog tijela jer svako slijepo pričanje mantre ili molitve ne dotiče niti jedan segment tvog života.

Poslije svakog odlaska u crkvu ti se vraćaš životu i svim nezadovoljstvima zbog kojih si i otišao crkvu u neznanju da bi kroz nju mogao pronaći mir i riješenja za svoje svakodnevne probleme.

Svi religiozni obredi i rituali imaju svoju ljepotu ako si u njima uključen ali bez ovisne pripadnosti. Kada shvatiš i razumijevaš molitvu uz oprost i zahvalnost preplavi te tuš Božanske energije i milost. Ali nesvjesnom objašnjavati da biti vjernik i vjerovati u Boga je velika razlika je zaista utopijska zadaća ali dobro je pokušati.

Iako se religijske institucije protive meditaciji što je to molitva ako nije meditacija?

Kada kažeš moja religija je LJUBAV i da to i istinski osjetiš tada postaješ duhovno jači. Svaka pripadnost nečemu i ovisnost odvaja te od tebe samog i tvoje prirode.

Molitva može biti i bez riječi, ona je u potpunosti čista i jednostavna. No to je i proces za koji ti treba malo hrabrosti i čvrste odluke da se u njega upustiš.

Pažnju usmjeri na Moć koja je neuništiva i nepromjenjiva ...BEZUVJETNA LJUBAV

❤ Nina


14 views0 comments

Recent Posts

See All