Univerzalni zakoni


Dragi moji,

Ako si krenuo na put duhovne transformacije onda i budi tu cijelim svojim bićem, promatraj, istražuj i razumijevaj ono što osjećaš ono što misliš i na kraju kako djeluješ.

To je prirodni proces našeg izražavanja koje naravno nije uvijek usklađeno u svakodnevnom životu kao što je to kod ljutnje, bijesa, boli... gdje težiš ka ljubavi a izražavaš bjes.

Doći do unutrašnje ravnoteže, balansa je proces koji te uvodi u iscjeljivanje, osvješćivanje tvog ega kroz iskustva koja prolaziš tijekom samog procesa.

Globalno rečeno i većina se upušta u površinske priče tragajući za motivacijom, a tko je taj koji traži motivaciju? Duši ne treba motivacija ona je u stalnom pokretu a gdje si ti onda, ako nisi duša? Kako ćeš do nje doći?

Ovakvim, globalno rečeno, današnjim stresnim životom je nemoguće dok god tragaš za vanjskim činiocima kako bi osjetio zadovoljstvo. Takvo zadovoljstvo nije čisto jer je jedini taj koji to osjeća je EGO.

Ali zato proces puta do balansa te vodi čišćenjem i raspadanjem slojeva ega koje si sam izgradio. I tek tada počinje buđenje i transformacija tvog vlastitog Univerzuma i života u njemu.

🙏🤗 Nina


20 views0 comments

Recent Posts

See All