top of page

U zagrljaju duše


Pozdrav svima, drage duše!

Ovo predivno duhovno putovanje do balansa uči nas mnogo toga a između ostalog ono što je najvažnije je promatranje i viđenje sebe kroz sebe. Otkrivanjem sebe kroz čišćenje i otpuštanje veoma teškog prtljaga otvara put, tvoj vlastiti ka balansu i jednostavnosti življenja kada zaista i iskreno osjetiš da si živ iznutra.

Zašto je u ovom fizičkom životu sve tako stresno? Jer smo razmišljanja da na svako dešavanje “moramo”reagirati “istom mjerom” a moje iskustvo kaže da je sve posve drugačije, naime reagirajući na takav način ne postiže se ništa i naravno ne može magično promijeniti nečije razmišljanje.

Ali ako samo ostaviš i pustiš da ode bez traganja objašnjenja bez očekivanja da te ljudi razumijevaju slijedi nešto potpuno drugačije a to je da svu svoju pažnju usmjeriš na svoj unutarnji centar a ne na centar zbivanja i dešava se magija.

Ne treba ti tisuću ključeva, tebi treba pravi ključ, jedini ključ,

jer u suprotnom svi ti ključevi čine te zbunjenjenim i izgubljenim. Zato je promtranje prvi temeljni korak da bi započeo svoje vlastito duhovno putovanje.

Zato na radionicama učimo postepeno korak po korak doći do izvora spoznaje svojeg JA JESAM. A to znači zavoljeti sebe u svo svojoj punoći ostvarenja da tu ljubav osjetiš kroz radost i mir bez potrebe da je tražiš u drugima ili nečemu.

Jer svako takvo traganje nije ljubav, nije mir, nije radost, to je ljubav materijalnog svijeta, ljubav iz koristi.

Da li je to put kojim želiš ići? Izbor je na tebi

🙏♥️Nina


54 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page