top of page

Put transformacije


Duhovnost nije nešto što biste trebali dostići ili razmišljanje da vam je potrebno da budete više duhovni, jer duhovnost ste vi sami kao i vaše postojanje u ovom zemaljskom životu. Svatko od nas je poseban, jedinstven u svom daru i vještinama koje je dobio svojim dolaskom na ovaj svijet, zašto ih onda sputavamo?

Da li sam ja "sretnica" koja je uporno odbijala misiju (nesvjesno) svog dara da bi doživjela iskustvo bliske smrti i konačno osvjestila istinu životnog poziva. Svoju priču sam pretočila u tri knjige, "Život s Dušom", "Put do Balansa", a posljednju "Razgovori s Dušom" možete besplatno preuzeti na sajtu (ovdije)

Biti ono što nisi je najviše moguće iskušenje kroz koje ljudsko biće prolazi ali ja ne bi bila danas ovdje da toga nije bilo i shvatite ili pokušajte razumijeti da se sve dešava za naše najviše dobro jer sve nedaće koje stižu u vaš život ne bi bile tu da ih ne možete podnijeti.

Kroz moje iskustvo i već sada sedmogodišnjim radom pokazalo se i rezultiralo da je PUT DO BALANSA učenje koji se temelji na tri osnovna čimbenika:

  • PROMATRANJE

  • ISTRAŽIVANJE

  • RAZUMIJEVANJE

Svatko ljudsko biće može biti svoj vlastiti GURU i kao takav čini svoj život jednostavnim i proživljenim.

Stoga i ovdje pišem dajem način kroz koje je moguće integrirati dušu a to je da prvenstveno osjetite i u potpunosti budete svjesni SADA trenutka tako što promatrate što u svom rječniku koristite i upotrijebite suprotno:

JA JESAM...SADA RADIM...JA IMAM MOĆ...JA MOGU...JA NAMJERAVAM...BILO BI LIJEPO….a otpustite riječi kao JA SAM...JA ŽELIM...NADAM SE...POKUŠAVAM...MOŽDA…NE MOGU...

Uhvatite sebe dok izgovarate ovo prvo ili drugo, uvidjet ćete različite osjećaje, osvjestite ih i upotrebijete u nekoj od vaših narednih akcija.

Više slušajte, manje pričajte, što znači da se okrenete unutrašnjim čulima dok nešto izgovarate i osjetite energiju takvog izgovaranja. Bilo bi dobro da izbjegavate pričanje samo da bi pričali. Svaka vaša riječ ima svoju vrijednost ako je propraćena osjećajem, zato dopustite da to i osjetite.

Osjetite da svako vaše negativno izražavanje kao ŽALJENJE, PROSUĐIVANJE, OGOVARANJE, LJUTNJA, BIJES vas ostavlja u niskoj vibraciji, osjetite umor, glavobolju……

Zato u svakom trenutku birajte riječi koje izgovarate kao i djelovanje za koje ste potpuno svjesni da je istina i znat ćete da dolazi iz duše.

Ovo su osnovni koraci a i početni kako bi se okrenuli i ostali na visokoj vibraciji koja se sigurno ne zasniva na *HIGHLIFE* već nulto stanje poravnanja u kom se sve dešava SADA.

Krenite na Put Balansa već danas, uz moju pomoć. Preporučujem Vam da saznate više o Individualnim radionicama ovdje...

🤗♥️Nina


47 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page