Lako je biti sretan, teško je biti jednostavan


Lako je biti sretan, teško je biti jednostavan. A ni to nije teško ako se okreneš sebi i shvatiš da si ti taj koji služiš životu, a ne život tebi.

Da li zaista *misliš* da je moguće svaki dan živjeti *highlife*? Nije naravno jer to iscrpljuje kao što i iscrpljuje kada si u *downlife*. A što je to što me iscrpljuje? Napor da se u takvom stanju i ostane ili kada si *down* ulažeš napor da bi se popeo u *high* i sve skupa sliči na vozanje bez kvačila UP-DOWN.

Da li je to zaista život kojeg želiš živjeti i služiti mu u kreiranju, davati mu najbolje od sebe bez da ikog oštetiš.

U čemu je onda kvaka? U BALANSU i njegovom uspostavljanju a koji sa sobom donosi jednostavnost i prirodno stanje svijesti gdje su misli osjećaji i djelovanje usklađeni i rade kao sat.

Zato je potreban rad na sebi i učenje kako do balansa doći. Rad na sebi nisu

manifestacije i senzacije jer time o sebi nisi naučio ništa osim da postoji energija s kojom manipuliraš.

Na sebi radiš čitav život i to sa radošču i uživanjem u svakom njegovom segmentu jer znaš istinu i ne postoji nitko tko te od nje može odvratiti.

A Kako ćeš do nje doći nego meditacijom, jedini prirodni alat koji ti je potreban baš kao i otvarač za bocu. Stres, depresija, anksioznost su stanja svijesti koji su postali svakodnevica i naravno povezani uvode pravo u *downlife*.

Probudi se, odvaži se jer ti si mnogo više od onog što misliš da jesi.

Love, Nina


84 views0 comments

Recent Posts

See All