Na početku procesa promjene


Mnogo je toga u svakodnevnom životu što vas guši, pritiska i ne da vam mira... pričaju mi o tome učenici, a svakako to se odnosi i na većinu koji u neznanju vjeruju u svašta servirano.

Duhovnost svakako nije nešto što bi trebali dostići jer to već nosite sa sobom. ali ste u potpunosti zatvoreni programima i pravilima društvenog života da dalje, više od toga ne vidite, a i ne možete od zidova i težine koje ste oko svoje duše, sebe, izgradili.

Zato je rad na sebi i promjena neophodna.

Naravno nije lako, ali to je samo na početku procesa promjene gdje uviđaš početne rezultate koji te pokreću da ideš dalje. Znaš da si na dobrom putu, PUTU DO BALANSA.

Počinješ više osjećati, što znači i da postaješ sve više svjesan sebe, rasteš. U tome i jeste moc promjene, ti je sam uspostavljas a jasam tu da drzim pravac. Ne postoji ništa prečicom jer onda to nije prirodno i narušavaš sam svoje energetsko postojanje u smislu da dobijaš ono što ne želiš.

Dakle nedostaje ti strpljenje jer se tvojoj personi žuri. jer za personu nikad nema vremena a za dušu vrijeme ne postoji jer kod nje postoji savršen prirodni tajming. Kada personu uskladiš sa dusom jednako je moći življenja koja se ogleda u u unutrašnjoj ravnoteži, BALANS.

with love, Nina

#DušaŽivotMeditacija

11 views0 comments

Recent Posts

See All