Ključ je u balansu


Da, ali još uvijek u potpunosti nerazumljivo za većinu jer je ta većina još uvijek razmišljanja da je balans kada imaš krov nada glavom, placu, posao i djecu živu i zdravu…….

Razumijem u potpunosti takav stav jer nitko nije niti imao pokazati i uciti o duhovnoj ravnoteži i mudrosti jednostavnog življenja.

Spoznaja vlastitog bića naizgled zvuči u smislu da sebe najbolje poznaš, ali već na prvom koraku samog procesa uvidiš da upoznavanje vlastitog bića i nije tako lako.

No naposlijetku sve je teško dok ne postane lako.

Iskustvo bliske smrti i preobražaj sa dna na površinu života dali su mi uvide i inicijacije kreiranja puta do balansa kao temeljno učenje duhovnog budjenja i otkrivanja dublje dimenzije svijesti.

Drugim riječima vodim vas u otpuštanje strahova i otvaranju srčanog dijela gdje intezivnim i interaktivnim radom ulazimo na put upoznavanja sebe kroz um i emocije.

Jednostavno, na PUT DO BALANSA, svjesnog usmjeravanja misli i dovodjenja emocije u balans. Kroz ovakav način rada osjetit ćete ono prirodno u Vama, bez maski i svega ostalog što ga i pritiska i ne dozvoljava da se ispolji u svojoj veličanstvenosti.

Love, Nina

#DušaŽivotMeditacija

29 views0 comments

Recent Posts

See All