Naš unutarnji GPS


Imala sam zanimljivu situaciju, uključila na mobilnom gps i pratim da bi došla do odredišta, međutim negdje na pola puta isključio mi se mobitel....punjač nemam, nalazim se usred ničega.

Stala sam i rekla samoj sebi, daj da koristim moj vlastiti gps ......krenula. Uz put sam jednu curu, pitala da li sam na dobrom putu i to se pokazalo pogrešnim jer sam ja bila na dobrom putu, a ona očigledno nije znala (ipak niko ne zna Vaš put bolje od Vas samih)... stigla sam 5minuta prije nego što je bilo planirano, među prvima...

Ma kakav god bio naš vanjski svijet mi koristimo sva čula da bismo ga osjetili, proučili i upoznali. Što dalje znači da i naš unutarnji svijet promatramo, istražujemo i razumijevamo. Zato je ljudsko biće jedino sa ovakvim prirodnim darom. Zašto ga onda sputavamo?

Kada počneš razmišljati sa razine vječne istine i načela života tada ne dopuštaš da netko drugi misli za tebe i donosi odluke.

Teško je odjednom shvatiti da sve polazi od tebe i da mir počinje s tobom.


To je istina i to je tako, a iskustvo mi kaže da sam čovjek ne vjeruje u svoju vlastitu svjetlost, odnosno čovjek zatvara oči da je ne bi ugledao jer ga plaši, nesvjestan da je upravo ta svjetlost koja osvjetljava put ka transformaciji i jednostavnosti življenja.

SADA OVOG TRENA MOŽEŠ BITI SRETAN AKO SE POVEŽEŠ U MEDITACIJI I OTPUSTIŠ SVE OSIM SVOG BIVSTVA.

(Ovaj dio je odlomak iz moje knjige "Razgovori s Dušom" koju Vam poklanjam, možete je preuzeti ovdije)

Izađi iz okvira kojeg si sam sebi izgradio. Kako ne nosimo cipele iz djetinjstva koje smo prerasli, tako ne moramo i da živimo sa ograničenjima koje smo davno stvorili....

(Više o tome kako možete izaći iz okvira u kojima se zatvorimo, naučiti slušati svoj unutarnji GPS, svoju Dušu i hrabro hoditi SVOJIM putem, pronađite ovdije i ovdije)


31 views0 comments

Recent Posts

See All