Bog je na nebu...

Sjedim na klupi i promatram oko sebe što se zbiva, stabla sa lišćem predivnih boja, rijeka Morava teče u svom toku, sve je u svom toku .


I dok snimam prođe mi kroz notifikaciju na mobitelu BOG JE NA NEBU….odložim mobitel i pogledam prema nebu, nasmijem se, jer ne vidim tamo ništa osim aviona koji za sobom ostavlja bijeli trag. Spustim pogled unutar sebe i osjetim predivan flow kroz moje tijelo. Zahvalim se, kad stiže jos jedan Božanski val kao da sam pod tušem.
Da, znam da Bog nije na nebu jer kada tako pričate vi ga odvajate od sebe kao nešto nedostižno i nepovezano sa svijetom u kojem sada živite.

Većina vas uvijek kada traži od Boga - ljubavi pogleda u pravcu neba kao da odatle pada i dolazi sve što poželite. No, da li je to baš tako?


Bog-ljubav sadržano je u svemu što vidimo, u svemu što nam služi, pa tako i čaša ili šalica koju držiš u ruci. Tko ju je osmislio, kreirao? Priroda u suradnji sa intelektom kao i npr mobitel koji ti služi i olakšava rad sa materijalnim svijetom.Dakle sve je nastalo prvenstveno iz balansa inteligencije koja nam ovaj svijet i život čini jednostavnim. Ako u sebi ne osjetiš i ne razumiješ o kojoj se to ljubavi radi prisjeti se nečeg u čemu baš uživaš kao kava, čaj i iskreno se posveti tom činu ispijanja, pokušaj osjetiti okus, miris i cijeli tijek prolaska kroz grlo. Imaš dojam kao da to prvi put radiš, zar ne?


Ovo je kratka vježba a moćna za sve vas koji se želite popeti na visu razinu svijesti.

Bog nije samo na nebu i nije nedostižan, a ako je tvoj pristup takav on će i biti i ostat će samo na priči.

(Uvod u radionicu UDAHNI I ZAKORAČI )


🤗 NINA58 views0 comments

Recent Posts

See All