Koji je moj put?

JA JESAM...TO ovako bi počela ovaj blog post, jer pitanje tko sam to ja odvlači u smjeru razmišljanja i etiketiranja u nešto što mislimo da jesmo ili ono što želimo biti.


Da bismo sve to na odredjenoj razini i razumjeli bilo bi dobro krenuti od početne stanice a to je JA JESAM u kojoj je sve rečeno u smislu da sam jedna jedina jedinstvena duša u ovom tjelu i kojeg u potpunosti prihvatam.


U tom predivnom spoju duše i tijela stigli smo u ovaj materijalni svijet kao čista svijest koja nas oblikuje i kreira u ono što mi jesmo danas u samom izvoru. Naime svijet u kojem živimo sada oblikovao nas je u svom stilu pa nam se ponekad čini kao da nas je dvoje.

Nazvali smo ga EGO koji je “zaslužan” za našu osobenost i po čemu se kao ljudi medjusobno razlikujemo. Netko je toliko “zatvoren” u njegovoj kutiji ciji život postaje zaista kao u kutiji. Netko je pak u njegovoj nadležnosti sebe visoko pozicionirao da se život u takvoj nadležnosti kreće UP-DOWN.


A što nam je onda potrebno da bi živjeli sa smislom i svrhom? BALANS da, stanje svijesti u kojem život prestaje biti zadatak već putovanje kroz dešavanja, mogućnosti, izazove a istovremeno i ostvarenje svojih ciljeva i vizija. Razumjeti ovo kao hrabrost u odluci da se odlučiš stati na svoj put je doživljaj jednostavnosti.


Pogledajte video:" Koji je to moj put?"


Da biste spoznali koji je to tvoj put, prije svega je potrebno spoznati i uvidjeti koji su to osjećaji koji se pojavljuju u tvom SADA životu, odnosno odakle dolaze ti osjećaji iz pravca emocije straha ili emocije ljubavi? Na ovaj način lako spoznaš na kojoj si razini samog procesa. Kako god da odlučiš znaj da si odabrao svoj put i da si za to samo ti odgovoran. U suprotnom živiš tudji život.


Udahni i zakorači na svoj vlastiti put, put balansa i ostvari svoj potencijal.

Love Nina


35 views0 comments

Recent Posts

See All