Marioneta


Imala sam razgovor kroz seansu upravo ovako nešto što i ova slika ilustrira. Asociralo me na Marionetu, nekog ko pleše ili radi kako drugi sviraju ili jednostavnije rečeno radiš ono što drugi od tebe očekuju.


Ali ako malo dublje zagrebemo i zaronimo u podsvijest "problem" nije u marionetskom izražavanju već u samoj marioneti i strahu, ako se očekivanja ne ostvare. Takva svijest je usmjerena na druge i riješavanje njihovih problema, nesvjesno se udaljavajući od sebe i svog života.


U nekim godinama, zrelijim" desi se "okidač" i budjenje kada je dovoljno da doneseš odluku vratiti se sebi.


To je prirodni proces životnog tijeka, no dešava se da ga netko ne prepoznaje i tako ostane na razini razmišljanja da dalje toga ne može.


Ovo je bila veoma teška seansa gdje se radilo o svijesti usmjerenoj ka čistom intelektu nakupljenih programa koji blokiraju pravo evoluiranje. Okidač se desio u hipnotičkom radu ulaska u nesvjesni dio uma i otkrivanje spoznaje da je mama ta koja je kreirala uticajne programe u životu svoje ćerke.


Ovo fenomenalno otkriće je za osobu bilo iznimno teško ali i i istovremeno veliko olakšanje i slobodu da se u trenutku osjetila ponovo rodjenom. Od tog momenta započela je promjena u pravcu balansa.


Nesvjesni programi koje nosite u sebi su izvor svih životnih dešavanja, svih stvari koje su ušle u Vaš život.

Zato je veoma važno i kao jedan od važnijih koraka PUTA DO BALANSA promatrati sebe u sebi kako bi uspješno osvjestio izvor onoga čega nisi svjestan.


Ukoliko vam je potrebna pomoć na Vašem osobnom putu ka slobodi, slobodno mi se jaite, rado ću biti uz vas dok otkrivate stvarnu sebe....


47 views0 comments

Recent Posts

See All