top of page

VRIJEME JE DA VODIŠ BRIGU O SEBI

VRIJEME JE DA VODIŠ BRIGU O SEBI


A kako to sve potaknuti pokrenuti pišem upravo sada...

Prisjetila sam se moje bake (Bečlijka) koja je mojoj mami njemačkim akcentom uvijek govorila "Ne možeš ju tako puštati da se vere, igra u prašini…." No zaista kada gledam sada bila je stroga ali mi je usadila sjedenje sa pravom kralježnicom. Od tog nasljednog programa nisam odustajala niti ga mijenjala, dapače kreirao je moju osobenost.Po njoj sam nosila lakirane cipele i mašnu na vrh glave . Učila me je da ne idem u susjedstvo i slušam ogovaranja ali ja sam i to htjela raditi i i spoznati zasto to nije dobro a da to netko ipak radi. Već kao curetak imala sam izgrađene svoje stavove i znala sam sto zelim. Jasnoća viđenja je i tada postojala odnosno izražena.


Nikad nisam bila ljuta,bjesna, frustrirana osim jednog perioda svoga života kada sam se udaljila od sebe i bila sve sto nisam JA. Danas zahvalna svom iskustvu bliske smrti jer ne bila danas ovo što JA JESAM.

ZNAM TKO JA JESAM

VOLIM TKO JA JESAM

VOLIM TO ŠTO RADIM

VOLIM NAČIN NA KOJI TO RADIM

VOLIM SVOJE GRESKE I KORAKE ZA KOJE ZNAM DA ME VRATE I VODE U PRAVOM SMJERU

NE TRAŽIM BITI NITKO DRUGI OSIM ONOGA ŠTO JA JESAM


Da li zaista znaš da voliš sebe? Da li znaš kolika moć se krije u takvoj ljubavi? Osvijestiti se može ako smo iskreni i imamo hrabrosti ka tome se i otvoriti.

A naravno uglavnom nismo jer se rukovodimo i idemo putem koji je navodno najlakši i koji je već utaban, ne znajući da je jedini pravi put samo *TVOJ PUT*.

  • Zavoljeti sebe znači voliš svaki osjećaj koji se pojavljuje u tebi i da ga znaš otpustiti ako ne paše.

  • Zavoljeti sebe znači da si zahvalan, ne da znaš reći samo HVALA već da jesi u tom stanju svijesti.

  • Zavoljeti sebe znači da si u razini svijesti oprosta kako sebi tako i drugima.

  • Zavoljeti sebe znači da si u stanju svijesti unutrašnjeg balansa i lako možeš uvidjeti što je istina a što laž. Dakle, budi ljubav koju želiš primiti, jer ako želiš da to drugi vide, prvo ju ti moraš vidjeti.

To je proces, proces puta do balansa

Love, Nina

53 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page