top of page

Učiti NLP Put do balansa je dobro investirano vrijeme i energija

Zamislite dobijanje, korak po korak, male doze inspiracije i prakse kao i duhovne transformacije svaki dan. Vodim Vas svakodnevno (mjesec dana) kroz tjedni sistemski program on line kao i kroz cijeli proces osvješćivanja. Ovo je naravno sve u nizu radionica PUTA DO BALANSA.

Da bi Vaš svakodnevni život imao smisla potrebno je krenuti od sebe, upoznati promjenu u sebi, osjetiti je, jer to je jedini način promjene koju sigurna sam i priželjkujete.  Istraživajući i prolazeći kroz svoje vlastito iskustvo bliske smrti otvorila su mi se vrata za jednostavnim načinom iscjeljenja koje ovim programom i primjenjujem u radu sa Vama, a kojim se svakako možete služiti u svom svakodnevnom životu. Ja Vam sigurno ne mogu reći kako ćete živjeti jer Vaš život je Vaš vlastiti i samo ste Vi odgovorni za njega ali Vam sigurno mogu ukazati na mnogo više od onoga što mislite da jeste.

 

I TJEDAN

Upoznavanje sa samim sobom

 

II TJEDAN

Čišćenje i raspremanje podsvijesti

 

III TJEDAN

Odnosi, komunikacija, navike, razmišljanja

 

IV TJEDAN

Uspostavljanje ravnoteže

 

Ovo je program samo za one koji su se odlučili stati na put promjene jer u suprotnom to je samo uzaludno trošenje energije a to nikom zaista ne treba.

Jednim klikom pokrenite promjenu: Popunite formular i pošaljite ga klikom na dugme ili samo pošaljite e-mail na nikolinasavic.putdobalansa@gmail.com

Osigurajte

svoje mjesto na vrijeme

Broj mjesta je ograničen zbog tehničkih razloga. Prijavite se na formularu na dnu stranice ili na e-mail:

nikolinasavic.putdobalansa@gmail.com

POKLON
Bonus

Svako učesnik programa "Preokreni svoj život" na poklon dobija individualnu seansu u trajanju od sat vremena

Hvala, poslal ste poruku

bottom of page