top of page
Radionice Puta do Balansa

Cijeli proces PUTA do BALANSA je u kretanju energije i kao takva na nekim mjestima se zaustavlja jer je njen protok stopiran sa više energetskih osjećaja koji potječu iz samo jedine emocije, a to je STRAH.


Dakle, da bi protok bio nesmetan taj strah je potrebno transformirati u ljubav jer jedino takva čista energija omogućava protok mnogo jačih pozitivnih osjećaja koji iz takve emocije proizlaze.
Na ovaj način kreiran je i PUT DO BALANSA koji nije tehnika niti metoda, već jedinstveni prirodni način da život svakog čovjeka na ovoj planeti bude život kojeg je dostojan u cjelosti.


Zato nas PUT DO BALANSA

  • UČI da u potpunosti prihvatimo sva životna iskustva a ne da ih zaobilazimo.

  • UČI nas da budemo prisutni ovdje i sada a ne da živimo u bolu, patnji i tjeskobi.

  • UČI nas kako dostići i zašto nam je potrebna emocionalna ravnoteža i kako je trajno ostvariti, tj. kako uskladiti naše misli, osjećaj i djelovanje.

  • UČI nas kako se kretati prema unutra kako bismo promijenili percepciju gledanja na odredjena iskustva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktični dio radimo kroz niz vođenih meditacija i edukativnih predavanja, korak po korak otpuštamo blokade i otkrivamo dublje dimenzije svijesti. Drugim riječima, Nikolina vas vodi na put upoznavanja sebe kroz um i emocije.

Grupne radionice Puta do Balansa postoje u dva modaliteta, ONLINE i OFFLINE. Online radionice su dostupne ljudima iz raznih zemalja, traju duži vremenski period, radi se u malim, interaktivnim i integrisanim grupama, i cilj je da uvedemo meditaciju i rad na sebi u svakodnevicu, da stvorimo naviku svjesnog rada na sebi. Online radionice poput "Preokreni svoj život" vode nas polako i postepeno na put prema svom JA, na put do balansa.

 

Offline radionice  traju dan ili dva, u periodu od nekoliko sati izuzetno intenzivnog rada na sebi, poniranja u sebe samog dolazi do brzih rezultata, do intenzivnih, dubokih spoznaja. Radionice "uživo" se održavaju u raznim gradovima, a sve informacije možete pronaći na Facebook stranici.

Za koji god vid radionice se odlučite, bilo to grupna radionica, Offline ili Online, ili pak individualni rad, želim vam dobrodošlicu navaš put ka sebi, Put do Balansa.

FB_IMG_1493900925897.jpg

Nikolina Savić, autor, predavač, poznata po svojim transformirajućim radionicama i višegodišnjim radom s ljudima kreirala je radionice, seminare PUT DO BALANSA, a autor je i istoimene knjige.Nikolina Savic, koja je sama iskusila preobražaj sa dna na površinu i inicijacije kroz buđenje životne energije kao i iskustvo bliske smrti lako i jednostavno vodi kroz proces samog puta.

Izađite_iz_okvira_2.png
75610793_2294951297277338_24320972794363
Preokreni_život_Nina.png

Učiti NLP Put do balansa je dobro investirano vrijeme i energija

bottom of page